Hungarian
German German German English English French French Spanish Spanish Italian Dutch Polish Russian Belarusian Ukrainian Estonian Turkish English English Czech Danish Finnish Swedish Norwegian Bokmål Maltese Greek Lithuanian Latvian Icelandic Portuguese Portuguese Spanish Spanish Hungarian Slovak Romanian Romanian Slovenian Serbian Serbian Albanian Croatian Bulgarian Macedonian Bosnian Hebrew Arabic Hindi English Indonesian Korean Japanese Thai Malay Vietnamese Chinese Chinese Persian Bengali Pashto

Biztonságos üzletvitel világszerte

Többnyelvű minta adásvételi szerződés használt gépekre


Kérdezés, ellenőrzés, vásárlás. Ez a gyors és egyszerű módja a használt gép megvásárlásának. De nem mindig megy minden ilyen simán. Machineseeker ezért kidolgozott egy adásvételi szerződésmintát a vevők és az eladók számára. A jogviták így előre elkerülhetők.

Rejtett hibák, hiányzó vezérlőszekrények vagy vezérlőegységek. Az adásvételi szerződéssel mind a vevő, mind az eladó biztosra megy. A legjobb az egészben, hogy a szerződésminta nemcsak számos nyelven elérhető, hanem kétnyelvűen - azaz két különböző nyelven - is használható. A német vevő és a lengyel eladó mostantól egyetlen szerződést vehet alapul. Az üzleti élet így világszerte könnyebbé válik.

Vertrag
A szerződésminta a következő nyelveken érhető el, és tetszés szerint kombinálható:
Szerződésminta letöltése most PDF fájlként:
Egynyelvű:
Kétnyelvű:

ADJ NEKÜNK VISSZAJELZÉST!

Machineseeker érdekelt a szolgáltatás folyamatos fejlesztésében és javításában! Adjon visszajelzést a szerződéstervezetről! Mi nem tetszik? Mit kellene hozzáadni vagy megváltoztatni?
Machineseeker.hu a hivatalos támogatója:
VISSZAJELZÉS
Sikeres: Végrehajtott cselekvés
Hiba: A műveletet nem lehetett végrehajtani