Piactéri szabályzat

Csak konkrét ajánlatok

Csak konkrét ajánlatokat adjon meg az adatbázisban. Az olyan hirdetések, amelyek csak olyan szlogenekből állnak, mint például "mindenféle xy gép", sajnos nem aktiválhatók. Hirdetésenként vagy egy adott gépet, vagy több gépből álló fix csomagot kell felajánlani. Gépcsomag esetén a hirdetés szövegében egyértelműen le kell írni a kapcsolódó gépeket. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az egyedi gépreklámok lényegesen nagyobb figyelmet kapnak, mint a gépcsomagok.

Hirdetések mindig tartalmas műszaki leírással

A Machineseeker oldalon található hirdetésekhez a Műszaki adatok mezőben adjon meg egy értelmes leírást. Műszaki adatok nélküli hirdetések nem lehetségesek nálunk. Hasznos tippek az eladható hirdetések létrehozásához itt találhatók.

Névtelen vagy dobozszámos hirdetések nem lehetségesek

Adja meg teljes nevét és címét az eladói profilján. Névtelen hirdetések sajnos nem lehetségesek nálunk.

A hirdetés szövegében nem szerepelhet telefon-/faxszám vagy e-mail cím.

A hirdetések nem tartalmazhatnak telefonszámokat, faxszámokat, mobiltelefonszámokat és e-mail címeket. Az Ön elérhetőségei automatikusan generálódnak az ügyfélfiókjából, és megjelennek a kész hirdetésben is. Ezért a hirdetés szövegében nem szükséges megadni az Ön elérhetőségét.

Nincsenek internetcímek a hirdetésekben

A hirdetés szövege és a gépi ajánlatok képei nem tartalmazhatnak internetcímeket. Ha érdekli a logóhirdetés a honlapjára, akkor azt itt foglalhatja le.

Nincs hivatkozás más hirdetésekre

A hirdetések nem tartalmazhatnak hivatkozásokat a szolgáltató más hirdetéseire. Továbbá a szolgáltató online boltjaira és egyéb kereskedelmi vagy aukciós platformokra való hivatkozás nem megengedett.

Az apróhirdetésként meghirdetett gépek nem lehetnek aukció részei.

Eladott tételek törlése

Kérjük, azonnal törölje vagy szüneteltesse az eladott tételeket. Adatbázisunkat folyamatosan igyekszünk naprakészen tartani. Ezért az AGB szerint a telekocsi-közösségek nagyon nemkívánatosak vagy tiltottak.

Nincs újratöltés egy hirdetés törlése után

A korábban törölt hirdetések azonnali feltöltése a verseny torzulása miatt nem megengedett.

Nincsenek logók gépképként vagy a gépképben

Ne tegyen ki céglogókat gépi képként. Tilos a vállalati logók elhelyezése a gépi képeken.

Csak olyan képek, amelyek használatára Ön jogosult

Hasonlóképpen, a gyártó fotói, amelyek szerzői jogaival maga a gyártó rendelkezik, vagy a versenytársak fotói csak az adott szerzői jogtulajdonos írásos engedélyével tölthetők fel.

Nincsenek helyőrző képek

Olyan reklámképek, amelyek csak "követendő fotót" vagy hasonlót tartalmaznak, nem lehetségesek.

Ne másoljon szövegeket a versenytársaktól

Kérjük, hogy az eladásra szánt tárgyak műszaki leírását maga készítse el. A szövegek és szövegrészek másolása más eladók hirdetéseiből tilos, és általában csak olyan bajt hoz, amit nem akarsz.

Nincsenek kulcsszó/keresőkifejezés listák a hirdetésekben

Csak az adott gépekre vonatkozó műszaki leírásokat adja meg. Kulcsszavak vagy keresőszólisták használata nem lehetséges. Hasonlóképpen nem lehetséges más gépek, termékek, fogyóeszközök és általános reklámozás.

Nincsenek cégnevek és szóismétlések a hirdetés címében.

Tilos a saját cégnév említése, valamint szóismétlések a hirdetés címében. A gyártók nem tartoznak e rendelet hatálya alá.

Válassza ki a megfelelő gépkategóriát

Kérjük, saját érdekében is ügyeljen arra, hogy hirdetéseit a megfelelő kategóriákban helyezze el.

Nincsenek 1€-s hirdetések

Kérjük, hogy a hirdetésekben ne tüntessen fel 1 eurós árakat. Azok a hirdetések, amelyekben 1 € szerepel a vételárként (FP vagy VB néven is), nem lesznek aktiválva. Ha nem kíván árat megadni, kérjük, hagyja üresen az ár mezőt. Ekkor automatikusan megjelenik a "Ár info" megjegyzés a hirdetéshez.

Nincs promóciós reklámcím

Adjon meg értelmes információkat a gépmegjelölésnél / járműtípusnál, valamint a gyártó és a modell esetében, és ne használjon reklámszövegeket. Ez az egyetlen módja annak, hogy a potenciális vásárlók a keresési funkció segítségével megtalálják a hirdetéseket.

Elérhető telefonszámok a kapcsolattartási adatok között

Elérhetőségi adatainak megadásakor ügyeljen arra, hogy megadjon egy elérhető telefonszámot.

Nincs többszörös hirdetés

Ugyanazt az elemet ne tegye fel többször.

További piactéri szabályok a buy-it-now hirdetésekre vonatkozóan

Nincs elérhetőség

Az azonnali vétel hirdetések nem tartalmazhatnak elérhetőségi adatokat. A telefonszámok, faxszámok, mobiltelefonszámok és e-mail címek mellett a saját cégnév, a saját céglogó, a saját cím és a kapcsolattartó személyek neve is szerepel. A képek, videók és fájlmellékletek nem tartalmazhatnak elérhetőségi adatokat. Az olyan megjegyzések, mint például "Felújítva [saját cég neve]" nem engedélyezettek.

A "Hirdetés helye" részben a helyszínre vonatkozó információknak a városra és az országra kell korlátozódniuk (pl. Essen, Németország). Nem megengedett a pontos cím megadása, beleértve az utcát, a házszámot és az irányítószámot.

Átfogó leírás

Az Ön azonnal megvehető hirdetései különösen jól fogynak, ha átfogóak és pontosan le vannak írva. A részletes információk lehetővé teszik az egyszerű értékesítést és csökkentik az Ön munkaterhelését. A helyesírási és nyelvtani szabályok helyes használatára való odafigyeléssel növelheti a magabiztosságot.

Ajánlott tartalom:

  1. Pontos kategóriaosztályozás
  2. Részletes műszaki leírás
  3. Alkalmazási területek, vásárlói csoportok (pl. barkácsolók, kézművesek)
  4. Leíró kép- és videóanyag (jó minőségben)
  5. Opcionális: kompatibilitás más gépekkel, tartozékokkal stb.
  6. Az állapot magyarázata
  7. Adott esetben: A futott órák száma

Nincs kollektív hirdetés

Az azonnali vételre vonatkozó hirdetéseknek egyedi tételekre vagy összeállításokra kell vonatkozniuk. A sokféle termék egy hirdetésben történő összevonása nem célszerű az azonnali vásárlás hirdetések esetében, ezért tilos.

Kérjük, mindig úgy hirdesse meg a tételeket vagy szerelvényeket, hogy saját új Buy It Now hirdetést hoz létre. Ez biztosítja, hogy minden egyes új azonnal-vehető hirdetményhez saját hirdetési azonosítót rendeljenek, és a vásárlások vagy vásárlási kérelmek egyértelműen hozzárendelhetők legyenek.

A más platformokon történő egyidejű reklámozás feltételei

A Buy It Now szolgáltatással hirdetett árukat csak akkor lehet egyidejűleg egy másik online platformon vagy saját online áruházában is kínálni, ha a következő feltételek teljesülnek:

  1. Az eladónak biztosítania kell, hogy a Maschinensucheren kínált áruk mindenkor rendelkezésre álljanak.
  2. Ha egy terméket egy másik platformon vagy saját online áruházán keresztül értékesít, a Maschinensucheren lévő "azonnal megvásárolható" hirdetést azonnal deaktiválni kell.
Megjegyzés:: Minden más piactéri szabály a "buy-it-now" hirdetésekre is vonatkozik.