Teljes sertésvágóvonalN/N
Slaughter line 120pcs/h
Teljes sertésvágóvonal
N/N
Slaughter line 120pcs/h
Kondíció
Használt
Helyszín
Lipsko 

Fényképek megjelenítése
Térkép megjelenítése
Adatok a gépről
- Gépismertető:
- Teljes sertésvágóvonal
- Gyártó:
- N/N
- Modell:
- Slaughter line 120pcs/h
- Kondíció:
- üzemkész (használt)
- Működőképesség:
- teljesen működőképes
Ár és helyszín
- Helyszín:
- Lipsko 241, 22-400 Zamość, Polska

Hívás
Ajánlat részletei
- Jegyzékazonosító:
- A19431246
- Utoljára frissítve:
- ekkor: 25.06.2025
Leírás
Kész vágóhíd
Teljes vágóvonal – a rendszer speciális gépekkel integrált minden munkafázisban – az élőállat fogadásától és kábításától kezdve, a forrázáson és belsőségek eltávolításán át, egészen a végső darabolásig, hűtésig és csomagolásig.
A moduláris kialakítás biztosítja a skálázhatóságot, így a termelési igények változásával a rendszer bővíthető vagy konfigurálható.
A fejlett automatizálásnak és ergonomikus megoldásoknak köszönhetően a sor minimális kézi munkát igényel, miközben növeli az üzembiztonságot és a munkahatékonyságot. Ez a kulcsrakész megoldás megbízható, nagy teljesítményű működést garantál, az EU-szabályozásoknak megfelelően, így ideális beruházás a modern húsfeldolgozó üzemek számára.
A vonal kapacitása:
Termelési teljesítmény: 80–120 sertés/óra
Skálázhatóság: független alrendszerek és automatizálás révén
A vonal a következő elemekből áll:
1. Élőállat fogadása és kezelése
Elhelyezkedés: állatmérlegek, irodaelőtér, állatelválasztó
Felszerelés:
Állatmérlegek – pontos élőállat-mérés (kapacitás: max. 120 db/óra)
Kéz- és kötényfertőtlenítő mosók – a személyzet biztonságáért
2. Kábítás és véreztetés
Elhelyezkedés: hurokmosó, adagoló egység
Felszerelés:
Elektromos kábító sertésekhez
Véreztető szállítószalag
Vértálcák
Hurokmosó süllyesztő mechanizmussal – kapacitás: 100-120 db/óra
3. Forrázás és leperzselés
Elhelyezkedés: forrázási és sörteeltávolítási terület
Felszerelés:
Forrázókád
Csillagkefés gép
Automata pozícionáló rendszer – 80-120 db/óra
4. Előboncolás és belsőségek eltávolítása
Elhelyezkedés: bélleválasztó, gyomorürítő asztal
Felszerelés:
Béltisztító és gyomormosó vonalak
Gyomorcentrifuga
Fúvó rendszer – max. 120 db/óra
5. Húsdarabolás
Elhelyezkedés: daraboló
Felszerelés:
Felső vágóvonal
Átvizsgáló platformok
Testszállító pálya
Minőségi jelölő állomások
Kötények, fertőtlenítő eszközök
Gbodpfswu U Irex Abzow
6. Hűtés és szeparáció
Elhelyezkedés: szeparáló hűtő
Felszerelés:
Akasztórendszer
Feljárókocsik
Raklaposítási és végső mérési terület
7. Tisztítás, hulladékkezelés és csomagolás
Elhelyezkedés: csomagoló és hulladékkezelő zóna
Felszerelés:
Anyagleválasztó
Tálca csomagoló
Raklapfóliázó
A teljes sertésvágó sor előnyei:
A komplett sertésvágó vonal akár 120 sertés/óra feldolgozására alkalmas, optimális higiénia és hatékonyság mellett.
Minden feldolgozási szakasz – a kábítástól a végső csomagolásig – ipari szabványokhoz igazított speciális gépekkel felszerelt.
A moduláris rendszer lehetővé teszi a rugalmas bővítést, hogy a gyártás igazítható legyen az üzem növekedéséhez.
Az automatizálás és az ergonómikus tervezés minimalizálja a kézi munkát, miközben maximalizálja az áteresztőképességet és a kezelői biztonságot.
A nagy pontosságú berendezések biztosítják a pontos mérlegelést, tiszta vágásokat és megbízható belsőségkezelést.
Több fertőtlenítő és eszköztisztító pont garantálja az élelmiszerbiztonságot és az EU-szabványok teljesítését.
Ez a kulcsrakész megoldás csúcstechnológiát integrál, hogy a húsfeldolgozás teljes folyamata – élő állat beérkezésétől a hűtőházig – hatékonyan, gördülékenyen valósuljon meg.
A hirdetés automatikusan került lefordításra, éppen ezért fordítási hibák előfordulhatnak.
Teljes vágóvonal – a rendszer speciális gépekkel integrált minden munkafázisban – az élőállat fogadásától és kábításától kezdve, a forrázáson és belsőségek eltávolításán át, egészen a végső darabolásig, hűtésig és csomagolásig.
A moduláris kialakítás biztosítja a skálázhatóságot, így a termelési igények változásával a rendszer bővíthető vagy konfigurálható.
A fejlett automatizálásnak és ergonomikus megoldásoknak köszönhetően a sor minimális kézi munkát igényel, miközben növeli az üzembiztonságot és a munkahatékonyságot. Ez a kulcsrakész megoldás megbízható, nagy teljesítményű működést garantál, az EU-szabályozásoknak megfelelően, így ideális beruházás a modern húsfeldolgozó üzemek számára.
A vonal kapacitása:
Termelési teljesítmény: 80–120 sertés/óra
Skálázhatóság: független alrendszerek és automatizálás révén
A vonal a következő elemekből áll:
1. Élőállat fogadása és kezelése
Elhelyezkedés: állatmérlegek, irodaelőtér, állatelválasztó
Felszerelés:
Állatmérlegek – pontos élőállat-mérés (kapacitás: max. 120 db/óra)
Kéz- és kötényfertőtlenítő mosók – a személyzet biztonságáért
2. Kábítás és véreztetés
Elhelyezkedés: hurokmosó, adagoló egység
Felszerelés:
Elektromos kábító sertésekhez
Véreztető szállítószalag
Vértálcák
Hurokmosó süllyesztő mechanizmussal – kapacitás: 100-120 db/óra
3. Forrázás és leperzselés
Elhelyezkedés: forrázási és sörteeltávolítási terület
Felszerelés:
Forrázókád
Csillagkefés gép
Automata pozícionáló rendszer – 80-120 db/óra
4. Előboncolás és belsőségek eltávolítása
Elhelyezkedés: bélleválasztó, gyomorürítő asztal
Felszerelés:
Béltisztító és gyomormosó vonalak
Gyomorcentrifuga
Fúvó rendszer – max. 120 db/óra
5. Húsdarabolás
Elhelyezkedés: daraboló
Felszerelés:
Felső vágóvonal
Átvizsgáló platformok
Testszállító pálya
Minőségi jelölő állomások
Kötények, fertőtlenítő eszközök
Gbodpfswu U Irex Abzow
6. Hűtés és szeparáció
Elhelyezkedés: szeparáló hűtő
Felszerelés:
Akasztórendszer
Feljárókocsik
Raklaposítási és végső mérési terület
7. Tisztítás, hulladékkezelés és csomagolás
Elhelyezkedés: csomagoló és hulladékkezelő zóna
Felszerelés:
Anyagleválasztó
Tálca csomagoló
Raklapfóliázó
A teljes sertésvágó sor előnyei:
A komplett sertésvágó vonal akár 120 sertés/óra feldolgozására alkalmas, optimális higiénia és hatékonyság mellett.
Minden feldolgozási szakasz – a kábítástól a végső csomagolásig – ipari szabványokhoz igazított speciális gépekkel felszerelt.
A moduláris rendszer lehetővé teszi a rugalmas bővítést, hogy a gyártás igazítható legyen az üzem növekedéséhez.
Az automatizálás és az ergonómikus tervezés minimalizálja a kézi munkát, miközben maximalizálja az áteresztőképességet és a kezelői biztonságot.
A nagy pontosságú berendezések biztosítják a pontos mérlegelést, tiszta vágásokat és megbízható belsőségkezelést.
Több fertőtlenítő és eszköztisztító pont garantálja az élelmiszerbiztonságot és az EU-szabványok teljesítését.
Ez a kulcsrakész megoldás csúcstechnológiát integrál, hogy a húsfeldolgozás teljes folyamata – élő állat beérkezésétől a hűtőházig – hatékonyan, gördülékenyen valósuljon meg.
A hirdetés automatikusan került lefordításra, éppen ezért fordítási hibák előfordulhatnak.
Szállító
Megjegyzés: Regisztráljon ingyenesen vagy jelentkezzen be, hogy hozzáférjen minden információhoz.
Regisztrált ekkor: 2019
Kérelem küldése
Telefon & Fax
+48 84 30... hirdetések
A hirdetése sikeresen törölve lett
Hiba történt








































