Új adagoló pasztőröző 300 literDairy Machinery UK
BPT 300
Új adagoló pasztőröző 300 liter
Dairy Machinery UK
BPT 300
Gyártás éve
2025
Kondíció
Használt
Helyszín
Derby 

Fényképek megjelenítése
Térkép megjelenítése
Adatok a gépről
- Gépismertető:
- Új adagoló pasztőröző 300 liter
- Gyártó:
- Dairy Machinery UK
- Modell:
- BPT 300
- Gyártás éve:
- 2025
- Kondíció:
- használt
Ár és helyszín
- Helyszín:
- Derby, UK
Hívás
Ajánlat részletei
- Jegyzékazonosító:
- A20246335
- Referenciaszám:
- 5557905
- Utoljára frissítve:
- ekkor: 09.10.2025
Leírás
Új, egyedi gyártású adagolós pasztőrözők rendelésre. Az általunk kínált új adagolós pasztőrözőinket elsősorban az élelmiszer- és italipar számára terveztük. BPT sorozatunk alkalmas tej, fagylaltkeverék, fagylalt fermentáció, szószok előállítása, söripari alkalmazások stb. pasztőrözésére.
ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:
* Tejfeldolgozás: Széles körben használják tej és tejtermékek pasztőrözéséhez.
* Sajtgyártás: A sajt előállítása előtt használatos az élelmiszerbiztonság érdekében.
* Fagylaltgyártás: Az alapkeverék pasztőrözése a fagylalt készítése előtt.
AZ ADAGOLÓS PASZTŐRÖZÉS ELŐNYEI:
* Költséghatékony: Kis- és közepes vállalkozásoknak gyakran kedvezőbb, mint a folyamatos pasztőrözőgépek.
* Rugalmasság: Kis mennyiségekhez vagy eltérő termékek, receptek gyártásához ideális.
* Minőségellenőrzés: Lehetővé teszi a pasztőrözési folyamat szigorú ellenőrzését.
Kapacitás (liter): 300
Vezérlőpanel: Rozsdamentes acél vezérlődoboz, kezelőszervek, hőmérsékletszabályzó, keverő be/ki kapcsoló, diagramrögzítő.
Fűtési lehetőségek: Fűtőelemek, forró víz vagy gőz.
Tej pasztőrözése: 68-75°C
Maximális hőmérséklet: 95°C
Hűtési megoldások: Csatlakozás jégtárolóhoz, köpenyen keresztül keringtetett hideg víz; lemezes hőcserélő csatlakozás a kimeneten.
Felfűtési idő: BPT100–BPT500 sorozat (fűtőelemmel): 30–60 perc; BPT600–BPT2000: forró víz vagy gőzfűtés.
Lehűtési idő: 30–45 perc, a kívánt hőmérséklettől függően, lemezes hűtő esetén 30 perc a szabvány.
Dedpjxl N H Ujfx Admoku
Felépítés: 316L és 304 rozsdamentes acél, hármas köpenyes szigeteléssel.
Keverés: Lassú keverés, dupla tartóval két különböző szinten; magas nyíróerőjű keverés fagylalthoz.
Tisztítás: Belső öblítőgömb biztosítja az egyenletes tisztítást forró víz és az élelmiszeriparban használt vegyszerek cirkuláltatásával.
Automatizálás: Teljes automatizálással is rendelhető – a teljes melegítési-hűtési ciklus vezérlése –, ennek felára van.
Nyílások: Két felnyitható fedél a könnyű tisztítás és ellenőrzés érdekében.
Termékkimenet: DIN40–DIN50, félkúpos kialakítás a teljes leürítéshez.
Felhasználás: Tejpasztőrözés/fagylaltkeverék/fagylalt fermentáció/szószok.
Szállítási határidő: Rendeléstől számítva 5–8 hét. COVID-19 alatt csúszások előfordulhatnak.
A hirdetés automatikusan került lefordításra, éppen ezért fordítási hibák előfordulhatnak.
ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:
* Tejfeldolgozás: Széles körben használják tej és tejtermékek pasztőrözéséhez.
* Sajtgyártás: A sajt előállítása előtt használatos az élelmiszerbiztonság érdekében.
* Fagylaltgyártás: Az alapkeverék pasztőrözése a fagylalt készítése előtt.
AZ ADAGOLÓS PASZTŐRÖZÉS ELŐNYEI:
* Költséghatékony: Kis- és közepes vállalkozásoknak gyakran kedvezőbb, mint a folyamatos pasztőrözőgépek.
* Rugalmasság: Kis mennyiségekhez vagy eltérő termékek, receptek gyártásához ideális.
* Minőségellenőrzés: Lehetővé teszi a pasztőrözési folyamat szigorú ellenőrzését.
Kapacitás (liter): 300
Vezérlőpanel: Rozsdamentes acél vezérlődoboz, kezelőszervek, hőmérsékletszabályzó, keverő be/ki kapcsoló, diagramrögzítő.
Fűtési lehetőségek: Fűtőelemek, forró víz vagy gőz.
Tej pasztőrözése: 68-75°C
Maximális hőmérséklet: 95°C
Hűtési megoldások: Csatlakozás jégtárolóhoz, köpenyen keresztül keringtetett hideg víz; lemezes hőcserélő csatlakozás a kimeneten.
Felfűtési idő: BPT100–BPT500 sorozat (fűtőelemmel): 30–60 perc; BPT600–BPT2000: forró víz vagy gőzfűtés.
Lehűtési idő: 30–45 perc, a kívánt hőmérséklettől függően, lemezes hűtő esetén 30 perc a szabvány.
Dedpjxl N H Ujfx Admoku
Felépítés: 316L és 304 rozsdamentes acél, hármas köpenyes szigeteléssel.
Keverés: Lassú keverés, dupla tartóval két különböző szinten; magas nyíróerőjű keverés fagylalthoz.
Tisztítás: Belső öblítőgömb biztosítja az egyenletes tisztítást forró víz és az élelmiszeriparban használt vegyszerek cirkuláltatásával.
Automatizálás: Teljes automatizálással is rendelhető – a teljes melegítési-hűtési ciklus vezérlése –, ennek felára van.
Nyílások: Két felnyitható fedél a könnyű tisztítás és ellenőrzés érdekében.
Termékkimenet: DIN40–DIN50, félkúpos kialakítás a teljes leürítéshez.
Felhasználás: Tejpasztőrözés/fagylaltkeverék/fagylalt fermentáció/szószok.
Szállítási határidő: Rendeléstől számítva 5–8 hét. COVID-19 alatt csúszások előfordulhatnak.
A hirdetés automatikusan került lefordításra, éppen ezért fordítási hibák előfordulhatnak.
Szállító
Megjegyzés: Regisztráljon ingyenesen vagy jelentkezzen be, hogy hozzáférjen minden információhoz.
Regisztrált ekkor: 2017
Kérelem küldése
Telefon & Fax
+44 1332 ... hirdetések
A hirdetése sikeresen törölve lett
Hiba történt